Vi på OP Communication erbjuder dig en raketstart in i karriären!
Som projektledande mediasäljare får du chansen att leda produktionen av tematidningar hos Sveriges ledande publicister så som SvD, Sydsvenskan, Di, Expressen och Aftonbladet. På vår kontinuerliga säljskola lär våra erfarna teamleaders dig hur du får rätt marknadsansvariga att bli just dina kunder. Vi erbjuder dig en arbetsplats med härliga kollegor som alla älskar försäljning och att skapa fantastiskt innehåll. Som projektledande mediasäljare får du lära dig hur du kombinerar försäljning och kreativitet med både hjärta och energi!

Om tjänsten
På OP Communication blir du en del av vårt säljteam inom print. Du kommer arbeta med försäljning av content marketing via telefon till våra tematidningar, som publiceras på våra egna sajter och i print hos Sveriges ledande publicister. Du är bland annat ansvarig för att dina kampanjer använder rätt profiler, att journalister får sina uppdrag och att du själv knyter till dig rätt kundkontakter. Det är ett utmanande jobb med högt tempo, men du ingår i ett starkt team som driver varandra framåt. I rollen är det din egen kreativitet som ger dig förutsättningarna för din framgång.

Vilka är vi?
Vi har idag tre spännande affärsområden där vi arbetar med mediaförsäljning, digitala strategier, content marketing och native advertising. Vi lever för att ta fram kreativa och skräddarsydda lösningar för våra kunder och hjälpa dem att nå ut med sina varumärken i rätt kanaler. Hur går det då, kan man undra? Det går väldigt bra, tackar som frågar! Just nu växer vi rejält och blev utnämnda till Gasellföretag 2016 av Dagens Industri, vilket vi är mycket stolta över. Under nästa år ser vi fram emot en tillväxt inom alla tre affärsområden och att spränga nya rekord. Vårt kontor hittar du på Dalagatan i Stockholm.

Vem söker vi?
Du har:

  • Eftergymnasial utbildning eller motsvarande meriterande erfarenhet, gärna inom kommunikation/försäljning
  • Kommunicerar väl på både svenska och engelska
  • Stor samarbetsförmåga
  • Meriterande: tidigare säljerfarenhet och/eller utbildning inom media- och kommunikation eller PR

Du är:

  • Målinriktad
  • Driven
  • Energisk
  • Social och utåtriktad
  • Initiativtagande

Vi erbjuder fast lön + provision.

Ansök idag!
Skicka ditt CV och personliga brev snarast till jobb@opcommunication.se då urval och intervjuer sker löpande. Vill du höra mer om tjänsten?
Kontakta Oscar Kuylenstierna på oscar@opcommunication.se