Karriär på OP Communication!


Är du på jakt efter ett roligt, utvecklande jobb i högt tempo? Hos oss på OP Communication får du en inblick i den stimulerande och spännande tillvaro som dagarna på en contentbyrå innebär. Hos oss är ingen vecka den andra lik! Vi är ett starkt team där alla hjälps åt för att skapa fantastiskt innehåll åt våra kunder och uppdragsgivare.

Vår verksamhet består av två avdelningar och en redaktion. Här jobbar säljande projektledare, key account managers, en creative, en art director och en redaktör. Och vår vd och vår head of digital, förstås.

Säljande projektledare!

 


Vad gör en säljande projektledare?

Vi är alltid på jakt efter nya säljstjärnor! Att vara projektledande mediasäljare hos oss innebär en fantastisk möjlighet för dig att utvecklas på flera plan. Tjänsten innebär att du får chansen att leda produktionen av annonsfinansierade tematidningar som distribueras tillsammans med några av Sveriges största publicister så som SvD, Expressen, Di, Aftonbladet och Ny Teknik. Du ansvarar själv för att boka in tunga profilintervjuer.

Vår arbetsplats består av ett öppet kontorslandskap där kaffet alltid är på och en härlig energi ackompanjerad av sorlet från kollegorna. Gemensamt för oss på OP Communication är att vi alla älskar försäljning och att skapa fantastiskt innehåll åt våra kunder och uppdragsgivare.

På vår kontinuerliga säljskola som hålls i samband med våra regelbundna onsdagsfrukostar kommer våra erfarna teamleaders att lära dig hur du knyter till dig rätt marknadschefer, håller motivationen uppe och hur du sätter din egen personliga touch på säljsamtalen. Som projektledande mediasäljare får du lära dig hur du kombinerar försäljning och kreativitet med både hjärta och energi! Det är ett utmanande jobb med stundvis högt tempo som ställer krav på din egen kreativitet och där du själv är den drivande kraften bakom ditt resultat, tillsammans med ett starkt team som alltid finns där för att driva varandra framåt.

 

Vem är du?
Vi tror att du som vill jobba hos oss är driven, målinriktad, pigg och har en stark inre motivation. Du trivs på en arbetsplats där det händer saker hela tiden och mår som bäst när det är mycket att göra och arbetsdagarna flyger förbi. Är du dessutom en glad och trevlig prick kommer du passa rakt in!

När det kommer till kriterier vill vi att du har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande meriterande erfarenhet, gärna inom försäljning och/eller kommunikation. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, har en stor samarbetsförmåga och kanske till och med har arbetat med sälj tidigare – vare sig du har sålt media eller arbetat i en butik.

Våra säljande projektledare får en fast lön + provision.

 

Sök jobbet!
Låter det spännande? Hör av dig till oss på en gång! Skicka cv och personligt brev till jobb@opcommunication.se, då vi alltid är nyfikna på nya talanger!
Har du frågor eller vill höra mer om tjänsten? Kontakta vår vd Oscar Kuylenstierna på oscar@opcommunication.se

Ansök nu!

OP Communication
Dalagatan 100
113 43  Stockholm

08-408 078 20
info@opcommunication.se

Contentbyrå - OP Communication är en contentbyrå i Stockholm